English Norwegian Swedish
Behandlingar
Nyheter
ISAPS Möte 4-6 Maj 2017, Kairo Klinikens överläkare Dr. Amin Kalaaji deltog som Faculty medlem och ordförande i ISAPS (International Society ... Läs mer Rumpförstoring med eget fett. Klinikens överläkare ger svar i intervju med Stavanger Aftenblad Dr. Kalaaji, överläkare vid Oslo Plastikkirurgi blev intervjuad av Stavanger Aftenblad om den explosiva ökning... Läs mer
HISTORIA

Även om plastikkirurgi som teknik har använts i flera tusen år, fick plastikkirurgi – som eget specialområde och sin nuvarande form – sin popularitet under det senaste århundradet. Särskilt efter andra världskriget har behovet för rekonstruktion, och därmed fint kosmetisk utseende, blivit större än det tidigare var. Kosmetisk kirurgi har under de sista åren haft en betydlig ökning i efterfrågan och blivit mer populärt och accepterat, och inte minst ekonomiskt överkomligt för de flesta.

Läs mer

ARM / LÅRPLASTIKK

  • Lårlyft En del patienter utvecklar oönskad fettlagring och hud på insidan av låren, vilket kan upplevas som ett kosmetiskt problem och även leda till fysiska besvär med vissa kläder. Fettsugningen tar hand om fettet, men för att få bort den överflödiga huden brukar ett lårlyft behövas.
  • Armlyft (brachioplastik) Armlyft, också känt som brachioplastik, innebär ett avlägsnande av överflödig hud och fettdepåer, och leder till att överarmarna får ett mer tilltalande och ungdomligt utseende.
  • Lårplastik En del utvecklar en ofördelaktig fördelning av fettsamlingar på insidan av låren som kan upplevas som jobbigt/obehagligt. Har man betydligt med hudöverskott, kan man genomföra lårplastik där man i tillägg till figurformning tar bort överflödig hud.
Publisert med Visto CMS