English Norwegian Swedish
Behandlingar
Nyheter
Klinikens överläkare Dr. Kalaaji deltog på 6th ISPRES (The International Society of Plastic and Regenerative Surgery) och på 3rd Emirates Plastic Surgery Congress & 2017 Congress i Dubai Han deltog som gästföreläsare och moderator för ett publikum med stor expertis inom plastikkirurgi från hela v... Läs mer 2nd Norwegian-American Aesthetic Surgery Meeting (NAAM2) Den internationella plastikkirurgikonferansen, NAAM2, hölls 27e och 28e oktober 2017 i Oslo, och Oslo Plastikk... Läs mer
HISTORIA

Plastikkirurgi är en teknik som har använts i flera tusen år och fick sin popularitet som ett eget specialområde, och sin nuvarande form, under det senaste århundrandet. Behovet för rekonstruktion, och därmed ett fint kosmetiskt utseende, ökade efter andra världkriget och efterfrågan blev större än vad den tidigare hade varit. Kosmetiska ingrepp har under de sista åren blivit mer populärt och accepterat, och inte minst ekonomiskt överkomligt för de flesta.

Läs mer

ARM / LÅRPLASTIKK

  • Lårlyft En del patienter utvecklar oönskad fettlagring och hud på insidan av låren, vilket kan upplevas som ett kosmetiskt problem och även leda till fysiska besvär med vissa kläder. Fettsugningen tar hand om fettet, men för att få bort den överflödiga huden brukar ett lårlyft behövas.
  • Armlyft (brachioplastik) Armlyft, också känt som brachioplastik, innebär ett avlägsnande av överflödig hud och fettdepåer, och leder till att överarmarna får ett mer tilltalande och ungdomligt utseende.
  • Lårplastik En del utvecklar en ofördelaktig fördelning av fettsamlingar på insidan av låren som kan upplevas som jobbigt/obehagligt. Har man betydligt med hudöverskott, kan man genomföra lårplastik där man i tillägg till figurformning tar bort överflödig hud.
Publisert med Visto CMS