English Norwegian Swedish
Behandlingar
Nyheter
ISAPS Möte 4-6 Maj 2017, Kairo Klinikens överläkare Dr. Amin Kalaaji deltog som Faculty medlem och ordförande i ISAPS (International Society ... Läs mer Rumpförstoring med eget fett. Klinikens överläkare ger svar i intervju med Stavanger Aftenblad Dr. Kalaaji, överläkare vid Oslo Plastikkirurgi blev intervjuad av Stavanger Aftenblad om den explosiva ökning... Läs mer
HISTORIA

Även om plastikkirurgi som teknik har använts i flera tusen år, fick plastikkirurgi – som eget specialområde och sin nuvarande form – sin popularitet under det senaste århundradet. Särskilt efter andra världskriget har behovet för rekonstruktion, och därmed fint kosmetisk utseende, blivit större än det tidigare var. Kosmetisk kirurgi har under de sista åren haft en betydlig ökning i efterfrågan och blivit mer populärt och accepterat, och inte minst ekonomiskt överkomligt för de flesta.

Läs mer

ÖGONLOCKEN

  • Ögonlocksplastik Tunga ögonlock innebär att överskottshud hänger ner från de övre ögonlocken och döljer det sätt på vilket ögonlocken viks naturligt.
  • Asiatiska ögon (blefaroplastik för asiatiska ögon) I vissa fall saknar asiatiska ögon vecket i ögonlocket eller delar av det, i andra fall finns överflödig fettvävnad och hud i de övre ögonlocken.
Publisert med Visto CMS