English Norwegian Swedish
Nyheter
ISAPS Möte 4-6 Maj 2017, Kairo Klinikens överläkare Dr. Amin Kalaaji deltog som Faculty medlem och ordförande i ISAPS (International Society ... Läs mer Rumpförstoring med eget fett. Klinikens överläkare ger svar i intervju med Stavanger Aftenblad Dr. Kalaaji, överläkare vid Oslo Plastikkirurgi blev intervjuad av Stavanger Aftenblad om den explosiva ökning... Läs mer
HISTORIA

Även om plastikkirurgi som teknik har använts i flera tusen år, fick plastikkirurgi – som eget specialområde och sin nuvarande form – sin popularitet under det senaste århundradet. Särskilt efter andra världskriget har behovet för rekonstruktion, och därmed fint kosmetisk utseende, blivit större än det tidigare var. Kosmetisk kirurgi har under de sista åren haft en betydlig ökning i efterfrågan och blivit mer populärt och accepterat, och inte minst ekonomiskt överkomligt för de flesta.

Läs mer

Klinikens överläkare gästföreläsare på IMCAS World Congress i Paris 26-29 jan 2017

 

 

Klinikens överläkare deltog på International Liposuction Training Academy (ILTA) Live Surgery Course i Harley Health Village, London 6-7 feb 2017 som en av fem internationella fakultetsmedlemmar.

Han föreläste om sin årslånga erfarenhet med bröstförstoring med fettransplantation, deltog i följande diskussioner och besvarade viktiga undranden från såväl åskådare som andra föreläsare. 

Fler och fler efterfrågar nu den nya metoden med att sätta fett i tillägg till implantat för att förbättra form och volym. Också de som har problem med implantat med kapselbildning kan nu ersätta implantatet med fett. 

Konferansen hade över 7000 deltagare från hela världen och är sedd som som en av de viktigaste årliga konferanserna inom estetisk kirurgi.


För mer info läs: 
http://www.imcas.com/enPublisert med Visto CMS