2ND NORSK-AMERIKANSK ASTETSKIRURGISK MÖTE (NAMN2)

Den internationella plastikkirurgkonferensen hölls 27 och 28 oktober 2017 i Oslo, och Oslo plastikkirurg Dr. Dr. Kalaaji var ordförande, moderator och deltog som en fakultet som innehöll 4 tjänster.

Han höll fyra föreläsningar om:


1. Nose-Q applikation för näsplast. Där du har uppmätt livskvalitet och estetiskt resultat efter nasal kirurgi, med målet att förbättra detta när du vet hur patienter upplever resultatet.

2. De senaste indikationerna på bröstförstoring med eget fett, såsom utbyte av proteser för dem som inte längre vill ha dessa eller har svår kapselbildning och ömhet. Dessutom indikationer för att kombinera både implantat och fett, så kallade hybrid resonemang. Detta är något som kan vara bra för dem som inte vill ha ett större implantat, men en blandning av implantat och egen vävnad, som fett. Detta kan göras samtidigt i samma procedur eller utöver ett befintligt implantat.

3. De senaste teknikerna för att korrigera inverterade bröstvårtor. Där förelade Dr. Kalaaji om klinikens nya teknik för att korrigera inverterade bröstvårtor genom att behålla amning och få ett bättre estetiskt utseende (inklusive känsla). Tekniken utförs på 130 bröstvårtor och har gett lovande resultat.

4. Patientens livskvalitet efter genomgått intim operation. Där förelade Dr. Kalaaji om klinikens resultat efter 175 intima operationer. Där förklarade patienterna anonymt om sin erfarenhet, orsaken till att de hade opererat och med vilket resultat. Mer information om detta i senare nyheter.
Detta är nu andra gången konferensen hålls, och Dr. Kalaaji är en av grundarna och drivkrafterna för konferensen.

Konferensen hade över 160 deltagare från hela världen, från mer än 26 länder och många av föreläsarna anses vara de bästa inom sitt område.

Se länken om du vill läsa mer om konferensen och om de olika föreläsningarna:

https://osloaestheticmeeting.hostmotet.no

ISPRES Member Forum

Tilbakeblikk fra høstens ISPRES Member Forum møte hvor vår overlege dr. Amin Kalaaji holdt foredrag som eneste faculty på emnet nye trender innen brystkirurgi. ISPRES

Les mer »

Hälsningar från Istanbul

Hälsningar från Istanbul där jag var inbjuden som fakultetsmedlem för ISAPS, även jag signerade min nyligen publicerade bok om plastisk och estetisk regenerativ kirurgi och

Les mer »