English Norwegian Swedish
Nyheter
A FRESH CADAVER DISSECTION AND LECTURE COURSE Dr. Kalaaji deltok som International Faculty og foredragsholder på Facial Aesthetic/Oculoplastic surgery and R... Läs mer ICOPLAST er en sammenslutning av plastikkirurger verden over. Oslo Plastikkirurgis overlege dr. Kalaaji har mottatt den prestisjefulle utnevnelsen.... Läs mer
HISTORIA

Plastikkirurgi är en teknik som har använts i flera tusen år och fick sin popularitet som ett eget specialområde, och sin nuvarande form, under det senaste århundrandet. Behovet för rekonstruktion, och därmed ett fint kosmetiskt utseende, ökade efter andra världkriget och efterfrågan blev större än vad den tidigare hade varit. Kosmetiska ingrepp har under de sista åren blivit mer populärt och accepterat, och inte minst ekonomiskt överkomligt för de flesta.

Läs mer

3D-simulering

Möjlighet att se ett förväntat resultat med 3D-simulerad teknik inför en operation, har länge varit efterfrågat. Nu kan vi med glädje meddela att 3D teknik används för de flesta kosmetiska operationer på vår klinik. Oslo plastikkirurgi erbjuder nu patienter som överväger t.ex. bröstförstoring med bröstimplantat, bröstförstoring med kroppseget fett genom transplantation, bröstlyft, näsplastik, ögonlocksplastik, ansiktslyft eller hakförstoring med kroppseget fett eller implantat - möjligheten till att se en optimal visualisering av förväntat resultat. Vid en 3D-simulering kan vi tillsammans planlägga och visualisera förväntat resultat efter dina önskemål och behov, så att du känner dig säker i ditt val.

För tidsbeställning kontakta oss via epost eller ring på telefon 22 55 42 90. Uppge gärna att du önskar en 3D-simulering vid konsultationen. 3D-simulering är en gratistjänst som vi erbjuder våra patienter! För mer information om 3D-simulerad teknik - vänligen tryck här 

Välkommen till oss! 

Disclaimer: Resultatet efter en plastikkirurgi är individuell och varierar från patient till patient. Bilderna på denna sida är endast exempel - och garanterar inte resultatet efter en behandling.
Publisert med Visto CMS