AVTAL MED FROGNER HOUSE HOTEL NORUM

Oslo Plastikkirurgi har ingått ett avtal med Frogner House Hotel Norum, som kommer att gynna våra utomhuspatienter om de behöver boende. Hotellet ligger nära vår klinik och kan erbjuda fina rum till ett rabatterat pris.


Frogner House Hotel Norum (Bygdøy alla 53) har totalt 57 rum:

  • Trådlöst internet
  • 24-timmarsreception
  • vAKNA
  • Meeting
  • Minibar
  • bagageutrymme
  • Fax och kopiator


Frogner House Hotel Norum – Mitt i Oslos bästa bostads- och shoppingområde ligger den ståtliga gården Bygdøy aven 53. Under 100 år har hotellet utvecklats från att vara ett litet pensionsföretag till att bli det charmiga, intima och trevliga hotellet det är. idag. Med andra ord finns det mycket historia i väggarna. Våra rumspriser inkluderar: Frukostbuffé, trådlöst internet, digital-tv-paket, 24-timmarsreception och bagageförvaring.


Frogner House Hotel Norum välkomnar dig i de lugna omgivningarna i de bästa Frogner, i en vacker byggnad belägen bakom kastanjeträden i en av Oslos mest berömda gator. Bygdøy Allè har en av de vackraste bostads- och shoppinggatorna i Oslo. Vi på Frogner House Hotel Norum vill att du ska känna dig som hemma och vill komma tillbaka till vår trevliga service, god mat och en varm, hemtrevlig interiör. Under vårt koncept «Hem när du inte är» har vi skapat fina, små hus i alla rum.

Se link

ISPRES Member Forum

Tilbakeblikk fra høstens ISPRES Member Forum møte hvor vår overlege dr. Amin Kalaaji holdt foredrag som eneste faculty på emnet nye trender innen brystkirurgi. ISPRES

Les mer »

Hälsningar från Istanbul

Hälsningar från Istanbul där jag var inbjuden som fakultetsmedlem för ISAPS, även jag signerade min nyligen publicerade bok om plastisk och estetisk regenerativ kirurgi och

Les mer »