.no

BEHANDLING UTOMLANDS

Allt fler annonser erbjuder kosmetisk kirurgi utomlands, så kallad «Medicinsk turism» där det lockas med dyr marknadsföring och ett komplett paket som bland annat består av spa-erbjudanden och väsentligt lägre priser än vad som erbjuds här hemma.


Det kan vara svårt att motstå, men du bör fortfarande tänka noga innan du bestämmer dig.
I princip rekommenderar vi inte kosmetisk kirurgi utomlands. Man bör vara medveten om kvaliteten på den erbjudna behandlingen.

Det kan vara svårt att säkerställa en hög kompetensnivå för okända kirurger, utrustning och annan personal. Språkproblem kan också vara en nackdel. Många kliniker erbjuder inte någon garanti för komplikationer eller korrigering.

Vi har fått många förfrågningar från patienter som är besvärade av komplikationer och / eller inte är nöjda med resultatet av behandlingen.

Vissa har rest utomlands för en korrigering och måste därför betala mycket mer än det skulle ha kostat att drivas här hemma.

Andra väljer att arbeta här igen till fullt pris.
Tyvärr slutar en tredje grupp med varken den ena eller den andra och på grund av ekonomi måste de avstå från ytterligare åtgärder och kommer att behöva acceptera det resultat de har fått.
Använd sunt förnuft när du väljer en klinik innan du bestämmer dig!
Vi påminner dig om att vår klinik, liksom de flesta kliniker i Norge, har ett års garanti för alla typer av behandling vi tar med oss, inklusive eventuella komplikationer eller korrigering för att förbättra resultatet. För våra implantat har vi livstidsgaranti.


Kontakta oss gärna om du behöver behandlingsråd.