English Norwegian Swedish

FACE / ÖRON / NÄSA

 • Ansiktslyft / Halslyft
  Ansiktslyft / Halslyft Vissa kvinnor och män får för tidigt ett äldre utseende eller önskar att se lite yngre ut. Med åren får man rynkor och hängande hud på kind och hals.
 • Pannlyft
  Pannlyft För en del patienter uppträder ett tidigt åldrande i form av låga ögonbryn och tydliga uttrycksrynkor eller fåror mellan ögonbrynen, tillsammans med djupa rynkor i pannan. Pannlyftet innebär att ögonbrynen höjs och att rynkorna slätas ut.
 • Ögonbrynslyft
  Ögonbrynslyft Ögonbrynslyftet görs ofta för att behandla tecken på åldrande. Det kan utföras tillsammans med andra kosmetiska ingrepp för att resultera i ett mer harmoniskt utseende, till exempel en ögonlockskorrektion (blefaroplastik).
 • Öronplastik (otoplastik)
  Öronplastik (otoplastik) Öronplastik rekommenderas oftare till barn än till vuxna, men det händer att även vuxna vill få öronen omformade. Förutsatt att man är vid god hälsa finns ingen övre åldersgräns för den här typen av operation.
 • Näsplastik
  Näsplastik Näsplastik är en operation som kräver en ordentlig utvärdering och en diskussion med fokus på patientens önskemål och anledningar till att han eller hon vill göra förändringar.
 • Hakimplantat
  Hakimplantat Vissa människor kan få en så utvecklad indragen haka att den påverkar profilen och gör att näsan och pannan ser ut att stå ut överdrivet mycket. Detta är en anledning till varför vissa patienter väljer hakimplantatet.
 • Haka förstoring med eget fett
  Haka förstoring med eget fett Här hittar du nödvändig information om hakförstoring med eget fett vid Oslo Plastikkirurgi.
Disclaimer: Resultatet efter en plastikkirurgi är individuell och varierar från patient till patient. Bilderna på denna sida är endast exempel - och garanterar inte resultatet efter en behandling.
Publisert med Visto CMS