Fettsugning mage

Borttagning av fettavlagringar runt buken genom fettsugning är det enklaste området att ta bort fettavlagringar på kroppen. Fettsugning, även kallad liposculpture, är en metod där fettansamlingar tas bort antingen med hjälp av nål, laser, ultraljud eller maskin. Metoden vi använder i Oslo Plastikk är med en nål och små öppningar i huden. Först injiceras en lokalbedövningsblandning, sedan sugs fettet ut. Vi använder Micro air (PAAL) Vibrationsmaskin som är en effektiv metod för att fördela trycket jämnt i vävnaden.

Resultatet är en minskning av fettansamlingar runt magregionen. Ett problem som ofta uppstår är lös hud efter behandling. Detta undviks oftast eftersom kirurgen kommer att bedöma detta innan ingreppet utförs. Detta löses genom att huden kirurgiskt avlägsnas efter att fettet tagits bort under ingreppet.

Bukfettsugning är en säker och bra metod för att korrigera kroppens form. Abdominal fettsugning får inte förväxlas med fetmakirurgi. Fettsugning är främst lämplig för att förbättra figuren hos normalviktiga personer.

Kontaktformulär

Om du vill veta mer eller har frågor, använd kontaktformuläret så svarar vi dig så fort vi kan!

//

Dr. Amin Kalaaji

Ansvarig läkare är Dr. Amin Kalaaji, överläkare MD, specialist i plastikkirurgi och klinikchef vid Oslo Plastisk Kirurgi, och chef för Norsk Forening for Estetisk Plastisk Kirurgi (NFEP) 2018-2020.

Dr. Kalaaji har många befattningar och håller föreläsningar och utbildningar runt om i världen. Detta gynnar alla våra patienter eftersom han alltid är uppdaterad om de senaste och mest avancerade behandlingarna och kirurgiska teknikerna.

Patientsäkerhet, hög kvalitet och individuell behandling väger alltid tyngst hos Oslo plastikkirurgi.