English Norwegian Swedish

INTIMKIRURGI

 • Venusberget
  Venusberget En del utvecklar en ofördelaktig fördelning av fettsamlingar som kan bero på ärftliga eller hormonella orsaker. De kan befinna sig på vissa specifika områden där intensiv träning och bantning inte alltid ensamt ger önskad effekt. Permanent fettborttagning, liposkulptur, fettsugning och liposuktion är flera begrepp som används och beskriver en metod där fettet tas bort genom små öppningar i huden.
 • Korrigering av de inre blygdläpparna (labiaplastik)
  Korrigering av de inre blygdläpparna (labiaplastik) Fysiska, psykiska och hygieniska obehag i underlivet kan bero på asymmetriska förhållanden mellan de inre blygdläpparna. Labiaplastik går då ut på att minska, alternativt korrigera, asymmetrin.
 • Korrigering av de yttre blygdläpparna (labia major-plastik)
  Korrigering av de yttre blygdläpparna (labia major-plastik) Hos en del kvinnor är de yttre blygdläpparna (labia major) avvikande i storlek. Det kan vara orsaken till fysiska, psykiska eller hygieniska obehag i underlivet. Asymmetrin kan korrigeras antingen genom figurformning eller fettinjektion.
 • Labiaförstorning med eget fettransplantation
  Labiaförstorning med eget fettransplantation Hos en del saknas utfyllnad i området för de yttre blygdläpparna. Om detta beror på asymmetri eller saknad utfyllnad utan alltför mycket mycket hudöverskott, kan eget fett användas för att jämna ut detta.
 • Lyft av klitorisområdet
  Lyft av klitorisområdet För mycket hud runt och ovanför klitoris och/eller asymmetri mellan sidorna kan vara generande både kosmetiskt och fysiskt, och kan rättas till med hjälp av ett relativt enkelt ingrepp. Behandlingen går ut på att minska, alternativt korrigera asymmetrin, utan att inblanda klitoris.
Disclaimer: Resultatet efter en plastikkirurgi är individuell och varierar från patient till patient. Bilderna på denna sida är endast exempel - och garanterar inte resultatet efter en behandling.
Publisert med Visto CMS