English Norwegian Swedish
Behandlingar
Nyheter
A FRESH CADAVER DISSECTION AND LECTURE COURSE Dr. Kalaaji deltok som International Faculty og foredragsholder på Facial Aesthetic/Oculoplastic surgery and R... Läs mer ICOPLAST er en sammenslutning av plastikkirurger verden over. Oslo Plastikkirurgis overlege dr. Kalaaji har mottatt den prestisjefulle utnevnelsen.... Läs mer
HISTORIA

Plastikkirurgi är en teknik som har använts i flera tusen år och fick sin popularitet som ett eget specialområde, och sin nuvarande form, under det senaste århundrandet. Behovet för rekonstruktion, och därmed ett fint kosmetiskt utseende, ökade efter andra världkriget och efterfrågan blev större än vad den tidigare hade varit. Kosmetiska ingrepp har under de sista åren blivit mer populärt och accepterat, och inte minst ekonomiskt överkomligt för de flesta.

Läs mer

LIPOFILLING / FETTRANSPLANTAT

 • Fettransplantation - ansikte
  Fettransplantation - ansikte Rynkor, djupa fåror, för tunna läppar, ojämnheter eller veck i ansikte och halsområdet kan vara generande. Konstgjorda preparat som används ger endast kortvarigt resultat.
 • Rumpförstoring med eget fett
  Rumpförstoring med eget fett En del får utvecklad asymmetrisk form och/eller volym på rumpan. Andra får utvecklad assymmetri på sidorna som kan vara estetiskt eller praktiskt generande. Har man fettöverskott i närliggande områden som midja, mage, eller utsidan/insidan av lår kan detta göra att det ser mer oproportionerligt ut i förhållande till rumpan.
 • Hakförstoring med eget fett
  Hakförstoring med eget fett På grund av avvikelse i skelettstrukturen utvecklar en del en undflyende haka; något som senare kan medföra en profil där näsan och pannan står ut kraftigt.
 • Fettransplantation till läppar
  Fettransplantation till läppar En del har tunna läppar från födseln, antingen både övre och nedre eller en av dem. Detta kan vara generande. Många konstgjorda utfyllnadsmaterial används för att rätta till det. De försvinner efter 6-12 månader.
 • Labiaförstoring med eget fett
  Labiaförstoring med eget fett Hos en del saknas utfyllnad i labia majora-området som kan bero på hudöverskott eller assymmetri mellan sidorna. Detta kan skapa obalans i det yttre genitalområdet, vara kosmetiskt generande och skapa praktiska problem på gym och med kläder.
 • Övriga fettransplantationsbehandlingar
  Övriga fettransplantationsbehandlingar En del har ojämnheter, assymetrigrundade och/eller andra besvär som kan behandlas med fettinjektion. Rynkor, djupa fåror, för tunna läppar, ojämnheter eller veck i ansikte och halsområdet, bröst eller andra delar av kroppen kan vara generande.
Disclaimer: Resultatet efter en plastikkirurgi är individuell och varierar från patient till patient. Bilderna på denna sida är endast exempel - och garanterar inte resultatet efter en behandling.
Publisert med Visto CMS