English Norwegian Swedish
Behandlingar
Nyheter
A FRESH CADAVER DISSECTION AND LECTURE COURSE Dr. Kalaaji deltok som International Faculty og foredragsholder på Facial Aesthetic/Oculoplastic surgery and R... Läs mer ICOPLAST er en sammenslutning av plastikkirurger verden over. Oslo Plastikkirurgis overlege dr. Kalaaji har mottatt den prestisjefulle utnevnelsen.... Läs mer
HISTORIA

Plastikkirurgi är en teknik som har använts i flera tusen år och fick sin popularitet som ett eget specialområde, och sin nuvarande form, under det senaste århundrandet. Behovet för rekonstruktion, och därmed ett fint kosmetiskt utseende, ökade efter andra världkriget och efterfrågan blev större än vad den tidigare hade varit. Kosmetiska ingrepp har under de sista åren blivit mer populärt och accepterat, och inte minst ekonomiskt överkomligt för de flesta.

Läs mer

ÖGONLOCKEN

  • Ögonlocksplastik
    Ögonlocksplastik Tunga ögonlock innebär att överskottshud hänger ner från de övre ögonlocken och döljer det sätt på vilket ögonlocken viks naturligt.
  • Asiatiska ögon (blefaroplastik för asiatiska ögon)
    Asiatiska ögon (blefaroplastik för asiatiska ögon) I vissa fall saknar asiatiska ögon vecket i ögonlocket eller delar av det, i andra fall finns överflödig fettvävnad och hud i de övre ögonlocken.
Disclaimer: Resultatet efter en plastikkirurgi är individuell och varierar från patient till patient. Bilderna på denna sida är endast exempel - och garanterar inte resultatet efter en behandling.
Publisert med Visto CMS