.no

Ta bort dubbelhaka

Ansamlingar av fett under hakan kallas ofta för dubbelhaka eftersom det ser ut som att du har två hakor. Detta kan avlägsnas genom fettsugning (liposkulptur) i det aktuella området.

Oslo Plastikk använder nål och lokalbedövning. Först injiceras lokalbedövning innan fettet sugs ut. Detta tillsammans med Micro air (PAAL), som är en vibrationsmaskin som effektivt fördelar trycket och ger ett jämnt resultat.

Huden drar vanligtvis ihop sig fint efter ingreppet av sig själv. Om det är mycket lös hud efter ingreppet kan detta kombineras med en uppstramning av huden runt hakan. Tekniker från ansiktslyft används oftast.

Kontaktformulär

Om du vill veta mer eller har frågor, använd kontaktformuläret så svarar vi dig så fort vi kan!

Dr. Amin Kalaaji

Ansvarig läkare är Dr. Amin Kalaaji, överläkare MD, specialist i plastikkirurgi och klinikchef vid Oslo Plastisk Kirurgi, och chef för Norsk Forening for Estetisk Plastisk Kirurgi (NFEP) 2018-2020.

Dr. Kalaaji har många befattningar och håller föreläsningar och utbildningar runt om i världen. Detta gynnar alla våra patienter eftersom han alltid är uppdaterad om de senaste och mest avancerade behandlingarna och kirurgiska teknikerna.

Patientsäkerhet, hög kvalitet och individuell behandling väger alltid tyngst hos Oslo plastikkirurgi.