Bröstkirurgi

Bröstkirurgi är en samlingsbeteckning för olika estetiska behandlingar i bröstregionen hos män och kvinnor.

Du kan välja behandling från menyn till höger

Du kan välja behandling från menyn nedan.

Oslo Plastikkirurgi har mer än 20 års erfarenhet av bröstkirurgi och vi har över tusen opererade patienter. Vi har skrivit professionella artiklar med våra erfarenheter och har publicerats i internationellt erkända tidskrifter som Kirurgen och Anesthetic Surgery Journal, samt föreläst och undervisat i kurser i många norska och internationella forum och kongresser inom plastikkirurgin världen över.

Vi ser att bröstoperationer ökar våra patienters självförtroende och livskvalitet.

Resultatet baseras på en anonym livsstilsundersökning bland våra bröstopererade patienter för att avslöja vilka aspekter de är nöjda med, samt tittat på patientens motivation för bröstoperation.

Kontaktformulär

Om du vill veta mer eller har frågor, använd kontaktformuläret så svarar vi dig så fort vi kan!

//

Dr. Amin Kalaaji

Ansvarig läkare är Dr. Amin Kalaaji, överläkare MD, specialist i plastikkirurgi och klinikchef vid Oslo Plastisk Kirurgi, och chef för Norsk Forening for Estetisk Plastisk Kirurgi (NFEP) 2018-2020.

Dr. Kalaaji har många befattningar och håller föreläsningar och utbildningar runt om i världen. Detta gynnar alla våra patienter eftersom han alltid är uppdaterad om de senaste och mest avancerade behandlingarna och kirurgiska teknikerna.

Patientsäkerhet, hög kvalitet och individuell behandling väger alltid tyngst hos Oslo plastikkirurgi.