CONSULTANTS DR. KALAAJI-DELTAR PÅ 6: e ISPRES (INTERNATIONAL SOCIETY OF PLASTIC AND REGENERATIVE SIRGERY) OCH PÅ 3 RD EMIRATES PLASTIC CHURGERY CONGRESS & KONGRESS 2017 I DUBAI

Klinikens överläkare Dr Kalaaji deltog i 6: e ISPRES (International Society of Plastic and Regenerative Surgery) och vid den 3: e Emiratens plastikkirurgikongress & kongress 2017 i Dubai från 17.11-19.11.17.


Han deltog som gästtalare och moderator.


Han höll följande föreläsning:


1. Bröstförstoring med eget fett (fetttransplantation) som Dr. Kalaaji har många års erfarenhet av och jämför de olika teknikerna han har utvecklat under åren. Han jämförde 122 fall som har utfört detta förfarande vid Oslo Plastikkirurgi.
Fler och fler människor kräver denna typ av bröstförstoring i stället för implantatinsättning för att förbättra form och volym. Många väljer också att ta bort de gamla proteserna på grund av hård kapselbildning och snarare sätta in sitt eget fett eftersom detta känns mer naturligt för patienten.
Vissa patienter som har implanterat implantat behåller dessa, men vill ha mer fullhet. De kan också dra nytta av en fetttransplantation.
Vi använder sedan en så kallad hybridbehandling, det vill säga en kombination av implantat och eget fett

Fördelen med detta är att fylla specifika områden, antingen i toppen, botten, i avgränsningen eller att förbättra projektionen i brösten.


2. Butt-förstoring med eget fett: En internationell granskning och presentation av klinikens egna erfarenheter efter att ha utfört 67 fall av rumpa-utvidgning med eget fett vid Oslo plastikkirurgi.
Överlägsen förklarade patientsäkerhetsaspekterna, som görs noggrant på kliniken och som sedan orsakar minimala komplikationer.
3. Korrigering av inverterade bröstvårtor där han jämförde 4 olika kirurgiska lösningar.
Han har över 13 års erfarenhet av sådana operationer och har utfört detta i 129 bröstvårtor. Han förklarade tekniken för att upprätthålla amning efter en sådan intervention.

ISPRES Member Forum

Tilbakeblikk fra høstens ISPRES Member Forum møte hvor vår overlege dr. Amin Kalaaji holdt foredrag som eneste faculty på emnet nye trender innen brystkirurgi. ISPRES

Les mer »

Hälsningar från Istanbul

Hälsningar från Istanbul där jag var inbjuden som fakultetsmedlem för ISAPS, även jag signerade min nyligen publicerade bok om plastisk och estetisk regenerativ kirurgi och

Les mer »