DEN 5: e INTERNATIONELLA KONFERENSEN AV ASTETISK AKADEMI AV EGYPT (AAEGY)

Dr. A. Kalaaji deltog i den femte internationella konferensen, organiserad av Aesthetic Academy of Egypt (AAEGY), i samarbete med den egyptiska föreningen för plast- och rekonstruktions kirurger (ESPRS). Kongressen hölls i Kairo, Egypten, 11-13. September 2019.


Oslo plastikkirurg Dr. A. Kalaaji blev inbjuden som föreläsare och höll ett antal föreläsningar under kongressen om följande ämnen:


– Bröstförstoring med eget fett, – Intim operation för kvinnor, – Bröstförstoring med eget fett där han pratade om indikationer, nya trender och implantatkonvertering, – Hur man accepterar patienter som är missnöjda och om de ska förhindra eller behandla dem. -Ansiktsjusteringar med fetttransplantation. -Utvärdering av näsplastikkirurgi.


– Skapa ett bröstimplantatregister med riktlinjer för etablering, -BIA-ALCL och hur mycket (lite) vi verkligen vet om detta. -Ny teknik för korrigering av inverterade bröstvårtor, och återigen en föreläsning om intimkirurgi för kvinnor.


Se programmet här.

ISPRES Member Forum

Tilbakeblikk fra høstens ISPRES Member Forum møte hvor vår overlege dr. Amin Kalaaji holdt foredrag som eneste faculty på emnet nye trender innen brystkirurgi. ISPRES

Les mer »

Hälsningar från Istanbul

Hälsningar från Istanbul där jag var inbjuden som fakultetsmedlem för ISAPS, även jag signerade min nyligen publicerade bok om plastisk och estetisk regenerativ kirurgi och

Les mer »