.no

DR. KALAAJI, OSLO PLASTIC CHURGERY CONSULTANT UPPBYGdes SOM GÄSTLÄKARE, MODERATOR OCH PANEL DELTAGARE TILL DEN 6: e LIVE INLEDNINGEN KURS


Senaste nyheterna om skinkutvidgning med eget fett (BBL), korrigering av inverterade bröstvårtor, intim kirurgi och hybridbehandling för bröstförstoring (bröstimplantat i kombination med fetttransplantation. Dr. Kalaaji presenterade sina erfarenheter på The 6th Live Surgery & Injections Course St. Petersburg, Ryssland 11-14 oktober 2018. Han bjöds in där som gästföreläsare, moderator och paneldeltagare.

Se nedan:


1. Bumförstoring med egen fettvävnad, säkerhet och metoder.
Han föreläsade om de olika teknikerna som använts vid rumpa-utvidgningen med sitt eget fett (även kallad BBL, Brazilian Butt Lift), när det gäller skörd och beredning av fettet, som han har forskat i många år och som ger det bästa och mest hållbara resultatet. Han hanterade också alla komplikationer som kan uppstå om du inte använder de rekommenderade metoderna.

2. Korrigering av inverterade bröstvårtor där han jämförde 4 olika kirurgiska ingrepp.
Han har över 13 års erfarenhet av denna typ av operation. Han förklarade teknikerna för att upprätthålla amning efter en sådan intervention, inklusive den senaste metoden som nu har använts.

3. Intim operation.
Hur man får bästa resultat i intim kirurgi och hur man undviker komplikationer efter en sådan intervention.

4. Hybridbehandling för bröstförstoring. Bröstimplantat i kombination med fetttransplantation.
En hybridbehandling av bröstimplantat och insättning av eget fett används för att öka volymen, förbättra asymmetri eller för att öka volymen i vissa områden av bröstet, t.ex. i botten eller vid klyftan. Det kan också användas för att kamouflera så kallad krusning, vilket kan förekomma hos mycket smala kvinnor som har låga fettlager under huden. Ett alternativ kan också vara att transplantera fett.

5. Han var också moderator under en videoshow av sin egen fettförstoring av skinkorna.
På St. Petersburg-konferensen träffades många av världens mest kända plastikkirurger, delade erfarenheter och diskuterade den senaste utvecklingen på området.