EN FERSK CADAVER-DISSEKTION OCH LESKURSKURS

Dr Kalaaji deltog som Internationell fakultet och föreläsare i ansiktsestetisk / okuloplastisk kirurgi och näsplastik vid University Hospitals Coventry och Warwickshire NHS trust i London 10-14.05 2019.


Han föreläsade om följande ämnen:


1. Korrigering av asiatiska ögon
Han berättade om sin studie av 61 patienter som genomgick denna operation. Han har följt dessa patienter genom en anonym undersökning under lång tid och fått användbar kunskap om patienternas livskvalitet före och efter en sådan procedur.


2. Fetttransplantation till hakan, kan det ersätta hakeimplantatet?
Han presenterade fall av ett gäng patienter som valde transplantation snarare än implantat. Han föreläste om de tekniker som använts och presenterade före och efter bilder efter en sådan procedur.


3. Patientens livskvalitet före och efter nasal plastikkirurgi
Genom en anonym undersökning har han undersökt livskvaliteten före och efter de patienter som har genomgått näsoperation och därmed fått värdefull kunskap som han delade i föreläsningen.
Han deltog också som paneldeltagare i flera diskussioner.

Se länk.

ISPRES Member Forum

Tilbakeblikk fra høstens ISPRES Member Forum møte hvor vår overlege dr. Amin Kalaaji holdt foredrag som eneste faculty på emnet nye trender innen brystkirurgi. ISPRES

Les mer »

Hälsningar från Istanbul

Hälsningar från Istanbul där jag var inbjuden som fakultetsmedlem för ISAPS, även jag signerade min nyligen publicerade bok om plastisk och estetisk regenerativ kirurgi och

Les mer »