FETTINJEKTION (LIPOSTRUKTUR)

Fettinjektion gör att du naturligt kan förstora dina läppar, räta ut rynkor och djupa fåror och eventuellt korrigera eventuella oegentligheter i ansiktet, nacken, bröstet eller andra delar av kroppen.
Fettinjektion gör att du kan flytta fett från ett område i kroppen till ett annat område i kroppen. Fettet behandlas försiktigt och placeras i en centrifug som är en speciell maskin för att separera fett från olja och samtidigt tvätta det, så att endast det rena fettet som är väl integrerat i mottagningsområdet används. Det rekommenderas att fett extraheras från ett område som du vill korrigeras samtidigt, t.ex. fettsugning i mage / lår.

Fettinjektion ger ett längre resultat än konstgjorda preparat, som har ett mer begränsat och kortvarigt resultat.

Under samrådet granskar vi noggrant dina önskemål om vilka områden fettet ska tas bort från och vilka områden fettet bör flyttas till.

Såren är minimala ca 1-2 mm och stängs endast med tejp.

För mer information, se informationen om lipostructure.

ISPRES Member Forum

Tilbakeblikk fra høstens ISPRES Member Forum møte hvor vår overlege dr. Amin Kalaaji holdt foredrag som eneste faculty på emnet nye trender innen brystkirurgi. ISPRES

Les mer »

Hälsningar från Istanbul

Hälsningar från Istanbul där jag var inbjuden som fakultetsmedlem för ISAPS, även jag signerade min nyligen publicerade bok om plastisk och estetisk regenerativ kirurgi och

Les mer »