.no

INTERVJU MED TV2 OM DEN ÖKANDE TRENDEN AV KROPPFÖRSTÄLLNING MED EGET FETT, Också KALT BBL (BRAZILISK MUTTLIFT)

Dr. A. Kalaaji, överläkare vid Oslo plastikkirurgi intervjuades av TV2, hälsokontrollen om den ökande trenden med rumpa utvidgning med eget fett, även kallad BBL (Brazilian Butt Lift) där många väljer att resa utomlands för att få detta gjort. Deras argument är att det är billigare att göra detta i andra länder.


Dr Kalaaji varnar starkt mot att genomföra transplantation för skinkor utomlands eftersom du är osäker på expertis hos kirurger och sjukvårdspersonal och kvaliteten på behandlingen du får där. En annan viktig orsak är resistenta bakterier som du riskerar att ta med dig till Norge.

Han fortsätter med att säga att den slutliga summan i många fall är dyrare än om den hade gjorts i Norge, eftersom uppföljning och eventuell korrigering efter en sådan operation behövs.

Dr. Kalaaji och Oslo plastikkirurgi har lång erfarenhet av fetttransplantation till skinkorna (BBL) och håller många föreläsningar och kurser över hela världen, senast i Paris, London, Manchester och New York om den metod han har utvecklat. Antalet patienter har ökat dramatiskt sedan 2014. En för stor, oproportionerlig rumpa är inte att söka, utan en symmetrisk och harmonisk helhet med figurformning av hela bakdelen inklusive rygg, lår, buk och skinkor.


Oslo plastikkirurgi är mycket bekymrad över patientsäkerheten kring denna procedur och för att uppnå goda resultat eftersom det kan få dödliga konsekvenser om de inte utförs korrekt.

Se länk…

[av_video src=’https://youtu.be/HT–URjDevs’ mobile_image=» attachment=» attachment_size=» format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=» av_uid=’av-jyzpp7py’ custom_class=»]