.no

ISPRES medlemsforum hålls den 30 augusti 2022

Nya trender inom bröstförstoring: Samtidig implantatomvandling med fett och hybrid (komposit) implantat-fett bröstförstoring / revision.

Denna session innehåller Amin Kalaaji, MD, PhD, Norge att presentera.

Vår seniorkonsult Dr. Kalaaji var inbjuden som huvudtalare i en timme där han pratade om nya trender inom bröstförstoring: Att ersätta implantat med fettinsättningar och hybridmetod med implantat och fett som blir mer och mer populärt.

Bedömning och utvärdering av fett transplanterade patienter och kandidatur till operation presenterades. Och nya trender och de operativa tekniker som ska tillämpas på både samtidiga och försenade hybridförstoring och samtidig och senare implantatomvandling med fett och instrumentering under fet transplantation till bröstet.

ISPRES medlemsforum är exklusivt för medlemmarna i ISPRES och tillhandahåller
en unik interaktiv möjlighet med experter inom regenerativ plastikkirurgi.
Varje medlemsforum kommer att Innehålla en presentation som följs av ett direktsänt Q&A-segment.

ISPRES medlemsforum kommer också att ge medlemmarna plattformen för att fördjupa sig i den senaste forskningen, teknikerna och heta ämnen relaterade till fettvävnad, regenerativ medicin och stamcellsforskning.

Vi på Oslo Plastikkirurgi är mycket stolta över att vi kan dela med oss av våra erfarenheter över hela världen, och att vi ligger i framkant av detta tack vare våra patienter.

©Amerikanska sällskapet för plastikkirurger