NRK P3
977 tn prenumeranter
P3 kontrollerar skinkorna – kirurgen


I “P3 check out” träffar programchef Leo Ajkic ungdomar för att prata om vad de brinner för. Det första programmet handlar om skinkor, och Oslo Plastic Surgeons läkare Dr. Kalaaji intervjuas i detta program om sina erfarenheter av rumpa-utvidgningen med sitt eget fett.


Dr. Kalaaji informerar här om att han driver 2-3 skinkor i månaden och att det finns flera samråd angående utvidgningen av skinkorna varje konsultationsdag. Övervakaren säger också att han är uppenbar att han inte driver någon. “Jag driver inte de som har orealistiska förväntningar, de som vill ha det vi kallar” ballong butt “”. Kalaaji säger att han avvisar cirka 20 % av dem han konsulterar. Några av dessa kvinnor väljer sedan att ha proceduren utanför Norge. Men kirurgen varnar för att fetttransplantationer ska utföras av oseriösa spelare, vilket han tyvärr är många av utomlands. Dåligt utfört arbete kan i värsta fall orsaka livshotande komplikationer.
“Om fett injiceras för djupt eller i muskeln kan du få en blodpropp,” förklarar kirurgen. Han råder alla att se till att kirurgen är medlem i norska föreningen för estetisk plastikkirurgi (NFEP) innan han genomgår rumpaförstoring med sitt eget fett.Här hittar du hela rapporten på P3: s webbplats.