.no

Läs den otroligt fina feedbacken från vår BBL-patient Linda 35, opererad maj 2022!

Det är alltid trevligt att skryta, men glädjen är störst när du kan hjälpa andra 😊

» 2018 åkte jag till Turkiet, där jag hade en BBL-operation. Jag hade bara ett samtal med kirurgen och det var precis innan operationen. Han frågade mig om jag ville ha en stor rygg, jag svarade att jag ville ha bakdelen naturligt och inte så stor. Jag fick veta efter operationen att ett kilo fett hade förts över från min kropp i varje skinka, totalt två kilo. Resultatet var naturligtvis mycket ojämnt, osymmetriskt och det fanns djupa indragningar på flera ställen. Buken förstördes också i denna process på grund av att kirurgen tog ut för mycket fett.

Jag har bulor och lös hud på magen till följd av hur mycket fett de tog ut. Jag var förkrossad efter det här. Jag hade fler komplex efter operationen än före operationen. Jag skämdes så mycket. Jag vågade inte längre ta på mig badkläder, träningstights eller andra plagg som kunde visa stötarna. Jag beklagade mycket den operation som utfördes i Turkiet. Jag är medveten om att det är en stor risk att åka till Turkiet för en operation, jag gjorde ett dumt val och rekommenderar inte någon att resa till Turkiet för att opereras.

Från 2018 till 2021 ville jag verkligen operera på baksidan till ett mer naturligt resultat, eftersom det var tydligt att något såg fel ut. Jag bestämde mig för att vänta tills jag är klar med att skaffa barn. Jag gjorde massor av sökningar efter kirurger i Norge och jag gick på konsultationer i Osloområdet. Jag bestämde mig så småningom för att operera med Dr. Amin Kalaaji. Intrycket jag fick var att ingen annan var så kvalificerad som han var att kunna korrigera. Jag upplevde Dr. Amin Kalaaji som professionell, tillmötesgående och lyhörd för vad jag tänkte och vilket resultat jag förväntade mig. Jag ville ha både mina skinkor och höfter mindre, för de såg inte naturliga ut. Jag ville ha mer symmetri och jämnare resultat. Jag ville också att djupa avlagringar skulle försvinna på något sätt. Dr Amin Kalaaji var direkt och ärlig om vilket resultat jag kunde förvänta mig. Han påpekade också saker som jag inte tänkte på som kunde förvärra resultatet. Han ville till exempel vara noga med att inte ta ut för mycket fett, för då kunde jag få lös hud efter operationen. Han var fokuserad på detaljer och operationen han utförde var detaljarbete. Resultatet har varit fantastiskt. Tillräckligt med fett har tagits ut, men jag har inte fått lös hud. Det finns mer symmetri. Avlagringar har också fyllts med fett för att få ett jämnare resultat. Jag ser naturlig ut och jag har faktiskt vågat ha badkläder efter så många år. Jag är supertacksam. Jag rekommenderar starkt Dr. Amin Kalaaji.

Jag vill också tillägga att jag blev väl omhändertagen av hans team. Jag tyckte att de alla var empatiska där de tog hand om mig både före och efter operationen. Man blir sårbar i en sådan miljö, det är jätteskönt att uppleva att man sedan blir omhändertagen.»