NANOFETT FÖR ATT BÄTTRA HÄRTTILLVÄXT NU KOMMER MED NYTT TILLBUD

Oslo plastikkirurgi kommer nu med nya behandlingsalternativ för dem med nedsatt hårproduktion eller som nyligen har genomgått hårtransplantation. Behandlingen innebär att man injicerar nanofat i hårbotten. Nanofat har regenererande egenskaper så att bättre blodcirkulation och bättre tillväxtförhållanden för hårsäckarna kan uppnås.


Fettet tas från din egen kropp genom speciella nålar. Detta görs under lokalbedövning och lugnande läkemedel (lugnande medel), och fettet behandlas på ett speciellt sätt innan det injiceras med en kanyl (så kallad Colemans teknik) i önskat område.


Det antas att du har områden där du kan bli fet från att flytta till önskat område. Mängden fett beror på volymen i det område du vill korrigera. Det handlar mest om relativt små mängder fett. Vanligtvis integreras fettet (integrerar) fettet bra i mottagningsområdet, men det måste antas att kroppen absorberar (suger) ungefär. 30 av fettmängden de första månaderna (något mindre i huvudregionen), så du fyller lite mer än du behöver (överkorrigering) för att kompensera för detta.

Se vårt nya behandlingserbjudande

ISPRES Member Forum

Tilbakeblikk fra høstens ISPRES Member Forum møte hvor vår overlege dr. Amin Kalaaji holdt foredrag som eneste faculty på emnet nye trender innen brystkirurgi. ISPRES

Les mer »

Hälsningar från Istanbul

Hälsningar från Istanbul där jag var inbjuden som fakultetsmedlem för ISAPS, även jag signerade min nyligen publicerade bok om plastisk och estetisk regenerativ kirurgi och

Les mer »