English Norwegian Swedish
HISTORIA

Plastikkirurgi är en teknik som har använts i flera tusen år och fick sin popularitet som ett eget specialområde, och sin nuvarande form, under det senaste århundrandet. Behovet för rekonstruktion, och därmed ett fint kosmetiskt utseende, ökade efter andra världkriget och efterfrågan blev större än vad den tidigare hade varit. Kosmetiska ingrepp har under de sista åren blivit mer populärt och accepterat, och inte minst ekonomiskt överkomligt för de flesta.

Läs mer

Aesthetic Society News, Winter 2018

Dr. Amin Kalaaji, overlege ved Oslo Plastikkirurgi publiserer en artikkel i "Aesthetic Society News om det 2. Norwegian-American Aesthetic Meeting som ble holdt i Oslo 27-28 oktober 2017 der han takker alle deltakere som stilte. Dr. Kalaaji er en av pådriverene til oppstarten av det årlige norsk-amerikanske møtet. Det ble holdt 73 foredrag om ulike typer kosmetiske inngrep representert av delegater fra 30 forskjellige land. 

 

 

 

Les artikkelen herDisclaimer: Resultatet efter en plastikkirurgi är individuell och varierar från patient till patient. Bilderna på denna sida är endast exempel - och garanterar inte resultatet efter en behandling.
Publisert med Visto CMS