English Norwegian Swedish
HISTORIA

Plastikkirurgi är en teknik som har använts i flera tusen år och fick sin popularitet som ett eget specialområde, och sin nuvarande form, under det senaste århundrandet. Behovet för rekonstruktion, och därmed ett fint kosmetiskt utseende, ökade efter andra världkriget och efterfrågan blev större än vad den tidigare hade varit. Kosmetiska ingrepp har under de sista åren blivit mer populärt och accepterat, och inte minst ekonomiskt överkomligt för de flesta.

Läs mer

Internationella konferansen Arabia Plast i Bahrain 9-12 mars 2017

 

Oslo Plastikkirurgis överläkare dr. Kalaaji deltog som fakultetsmedlem och gästföreläsare på den internationella konferansen Arabia Plast 2017 i Bahrain 9-12 mars.

Han föreläste om kvinnors livskvalitet efter insättning av bröstimplantat, livskvalitet efter insättning av bröstimplantat kontra bröstlyft samt de olika teknikerna som används vid korrigering av inverterade bröstvårtor.

Dr. Kalaaji höll också i ytterligare två föreläsningar om utmaningarna vid långvariga kombinerade kirurgiska ingrepp (två eller fler olika kosmetiska ingrepp i samma gång) och om dom olika teknikerna som används vid fettransplantationer där han jämför dom olika processerna.

Klicka här för att läsa hela programmet på Arabia Plasts hemsidaDisclaimer: Resultatet efter en plastikkirurgi är individuell och varierar från patient till patient. Bilderna på denna sida är endast exempel - och garanterar inte resultatet efter en behandling.
Publisert med Visto CMS