English Norwegian Swedish
HISTORIA

Plastikkirurgi är en teknik som har använts i flera tusen år och fick sin popularitet som ett eget specialområde, och sin nuvarande form, under det senaste århundrandet. Behovet för rekonstruktion, och därmed ett fint kosmetiskt utseende, ökade efter andra världkriget och efterfrågan blev större än vad den tidigare hade varit. Kosmetiska ingrepp har under de sista åren blivit mer populärt och accepterat, och inte minst ekonomiskt överkomligt för de flesta.

Läs mer

ISPRES Congress 6-9 okt i Marseilles, Frankrike

Oslo Plastikkirurgis överläkare Dr. Amin Kalaaji var inbjuden som gästföreläsare (keynote speaker) där han höll i ett föredrag om sin 8 års långa erfarenhet med bröstförstoring med eget fett, där han jämförde resultaten efter användning av olika tekniker - något som vår klinik hittills har utfört på över 120 kvinnor. Dr Kalaaji verkade också som moderator på kongressen.

Läs hela programmet (PDF)Disclaimer: Resultatet efter en plastikkirurgi är individuell och varierar från patient till patient. Bilderna på denna sida är endast exempel - och garanterar inte resultatet efter en behandling.
Publisert med Visto CMS