English Norwegian Swedish
HISTORIA

Plastikkirurgi är en teknik som har använts i flera tusen år och fick sin popularitet som ett eget specialområde, och sin nuvarande form, under det senaste århundrandet. Behovet för rekonstruktion, och därmed ett fint kosmetiskt utseende, ökade efter andra världkriget och efterfrågan blev större än vad den tidigare hade varit. Kosmetiska ingrepp har under de sista åren blivit mer populärt och accepterat, och inte minst ekonomiskt överkomligt för de flesta.

Läs mer

Klinikens överläkare gästföreläsare på IMCAS World Congress i Paris 26-29 jan 2017

 

 

Klinikens överläkare deltog på International Liposuction Training Academy (ILTA) Live Surgery Course i Harley Health Village, London 6-7 feb 2017 som en av fem internationella fakultetsmedlemmar.

Han föreläste om sin årslånga erfarenhet med bröstförstoring med fettransplantation, deltog i följande diskussioner och besvarade viktiga undranden från såväl åskådare som andra föreläsare. 

Fler och fler efterfrågar nu den nya metoden med att sätta fett i tillägg till implantat för att förbättra form och volym. Också de som har problem med implantat med kapselbildning kan nu ersätta implantatet med fett. 

Konferansen hade över 7000 deltagare från hela världen och är sedd som som en av de viktigaste årliga konferanserna inom estetisk kirurgi.


För mer info läs: 
https://www.imcas.com/enDisclaimer: Resultatet efter en plastikkirurgi är individuell och varierar från patient till patient. Bilderna på denna sida är endast exempel - och garanterar inte resultatet efter en behandling.
Publisert med Visto CMS