English Norwegian Swedish
HISTORIA

Plastikkirurgi är en teknik som har använts i flera tusen år och fick sin popularitet som ett eget specialområde, och sin nuvarande form, under det senaste århundrandet. Behovet för rekonstruktion, och därmed ett fint kosmetiskt utseende, ökade efter andra världkriget och efterfrågan blev större än vad den tidigare hade varit. Kosmetiska ingrepp har under de sista åren blivit mer populärt och accepterat, och inte minst ekonomiskt överkomligt för de flesta.

Läs mer

Klinikens överläkare på International Liposuction Training Academy (ILTA) Live Surgery Course i London, 6-7 feb 2017

 

 

Klinikens överläkare deltog på International Liposuction Training Academy (ILTA) Live Surgery Course i Harley Health Village, London 6-7 feb 2017 som en av fem internationella fakultetsmedlemmar. Han undervisade en hel dag om de olika teknikerna vid figurformning, liposkulptur och fettransplantation. Mötet blev genomfört på en hög vetenskaplig nivå med det senaste inom utveckling av fettsugning, figurformning og fettransplantation. 

Mötet värderades särskilt lärorikt och tillfredsställande av deltagarna. De blev också undervisade i de senaste teknikerna vad gäller fettransplantation till bröst och behandling av inverterade bröstvårtor vid bruk av fett.

Se hela programmet härDisclaimer: Resultatet efter en plastikkirurgi är individuell och varierar från patient till patient. Bilderna på denna sida är endast exempel - och garanterar inte resultatet efter en behandling.
Publisert med Visto CMS