English Norwegian Swedish
HISTORIA

Plastikkirurgi är en teknik som har använts i flera tusen år och fick sin popularitet som ett eget specialområde, och sin nuvarande form, under det senaste århundrandet. Behovet för rekonstruktion, och därmed ett fint kosmetiskt utseende, ökade efter andra världkriget och efterfrågan blev större än vad den tidigare hade varit. Kosmetiska ingrepp har under de sista åren blivit mer populärt och accepterat, och inte minst ekonomiskt överkomligt för de flesta.

Läs mer

Oslo Plastikkirurgi har nå publisert sin artikkel om rumpeforstørring med eget fett i det anerkjente magasinet Aesthetic Surgery Journal.

Artikkelen tar for seg pasientsikkerheten før, under og etter en BBL-operasjon sett i lys av de dødsfall som har inntruffet i utlandet etter en slik operasjon. Undersøkelsen inneholder også de forskjellige metodene som er brukt ved henting av fettet til BBL, hvor mye fett som er satt inn, eventuelle komplikasjoner i etterkant og hvor fornøyde pasientene oppga å være etter BBL-operasjonen. 

 

Se link til artikkel her.
 Disclaimer: Resultatet efter en plastikkirurgi är individuell och varierar från patient till patient. Bilderna på denna sida är endast exempel - och garanterar inte resultatet efter en behandling.
Publisert med Visto CMS