English Norwegian Swedish

OM OSLO PLASTIKKIRURGI

Hög kvalitet och individuell behandling

Oslo Plastikkirurgi är en väletablerad klinik på Frogner i Oslo, sedan uppstarten 2002. I nyrenoverade, inbjudande lokaler står vårt kvalificerade team klart för att ta emot dig.

Oslo Plastikkirugi kombinerar specialistkirurgisk kompetens med vägledning, omsorg och uppföljning av dig som patient. Vi erbjuder individuell behandling och hög kvalitet inom plastik- och kosmetisk kirurgi. 

Vårt mål är att erbjuda våra patienter hög kvalitet och individuell behandling inom plastik- och kosmetisk (estetisk) kirurgi. Vidare följer vi vetenskapens internationella utveckling och riktlinjer, samtidig som vi tar hänsyn till dina behov och önskemål - i den grad det är försvarbart med den medicinska etiken. Närvarande under operationerna har vi alltid en kvalificerad anestesiläkare/anestesisköterska och en kvalificerad operationssköterska.  

Vi utför bland annat plastikoperationer inom bröstförstoring med implantat eller med egen fettvävnad, bukplastik, figurforming, näsplastik, ansiktslyft, pannlyft och intimkirurgi. 

Trygghet
Hos oss är du i bästa händer. Din trygghet och säkerhet sätts främst, och vi anpassar behandlingen i förhållande till din situation och dina behov. Personlig uppföljning är en självklarhet, och efter en operation är vi tillgängliga 24 timmar om dygnet. Vi gör vårt yttersta för att du ska bli så nöjd som möjligt med resultatet, och för att du ska känna dig omhändertagen genom hela processen.

Kvalitet
Med över 20 års erfarenhet av estetisk- och plastikkirurgi, har hög kompetens och individuell behandling blivit Oslo Plastikkirurgis identitet. Vi är väldigt kvalitetsmedvetna, och all utrustning och proteser är av förstklassig kvalitet - just för att garantera din säkerhet som patient och för att du ska få ett optimalt och naturligt resultat.

Kontakta oss

Ta gärna kontakt med oss på tlf. +47 22 55 42 90, eller via vårt kontaktformulär för mer information och konsultation.

Hälsoupplysningsformulär
Bor du en bit från Oslo kan du fylla i hälsoupplysningsformuläret nedanför och skicka in det tillsammans med bilder av det område du önskar att behandla till oss på mail, fax. eller via post och få en förhandsbedömning av dina behov.

Tryck här för att ladda ner hälsoupplysningsformuläret

Ansvarig läkare är Dr. A. Kalaaji, överläkare dr.med, specialist i plastikkirurgi.

Dr. A. Kalaaji är överläkare dr.med och specialist i plastikkirugi. Han är utbildad i plastikkirurgi i Frankrike (Paris) och Sverige, med doktorsgrad i plastikkirurgi från Sverige. Han var tidigare överläkare på plastikkirurgisk avdelning vid Telemark Centralsjukhus och sektionsöverläkare vid plastikkirurgisk avdeling på Ullevål, Oslo Universitetssjukhus. Nu arbetar han på Oslo Plastikkirurgi i Oslo.

Utöver att ha publicerat flera vetenskapliga artiklar har dr. Kalaaji hållit fler än 100 presentationer om plastik- och estetisk kirurgi i Norden, Europa, USA och världen över. Bland annat en föreläsning i ASAPS (The American Society for Aesthetic Plastic Surgery) vid en kongress i Boston 2011, som handlar om livskvalitet hos kvinnor med bröstimplantat. Detta arbete blev publicerat i den norska tidsskriften ”Kirurgen” (se länk) i april 2012 och i den prestigefyllda Aesthetic Surgery Journal 2013 (se länk). Vidare har han hållt föreläsningar, samt varit gästföreläsare, i bland annat London, Berlin, Rom, Helsingfors, Linköping, Tromsö, Tours (Frankrike), Marrakech, Miami, Kairo, Beirut, Dubai och Oslo om bland annat bröstförstoring med fettransplantation vid internationella konferenser av hög kvalitet.

I januari 2014 blev dr. Kalaaji invald som aktiv medlem i den internationella organisationen International Society for Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

ISAPS är en ledande organisation för experter i kosmetisk plastikkirurgi.

Dr. Kalaaji var styrelsemedlem i Norsk plastikkirurgisk förening från 1999-2001 och blev invald som styrelsemedlem i Norsk Förening för Estetisk Plastikkirurgi (NFEP) 2015-2017.

Dr. Kalaaji begärdes om ytterligare 3 år som medlem av den internationella komittéen av American Society for Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS) från 2010-2013 och 2013-2016. "Den tid och engagemang som erbjuds av dr. Kalaaji till föreningen är verkligen uppskattat av medlemmarna och av styrelsen i American Society of Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS)" uttalades av ordföranden i ASAPS, dr. Jack Fisher, MD. "The time and commitment provided by dr. Kalaaji to the Society is truly appreciated by the officers and other members of the board of directors of the American Society of Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS)”.

Dr. Kalaaji är aktivt medlem i:

Norska läkarföreningen
Norsk Plastikkirurgisk Förening
Norsk Förening för Estetisk Plastikkirurgi (NFEP)
Svensk Plastikkirurgisk Förening (SPKF)
Nordisk Plastikkirurgisk Förening
The American Society for Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS)
International Society of Plastic Regenerative Surgery (ISPRES)
International Society of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (IPRAS)
International Society for Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS)
Styrelsemedlem Norsk Plastikkirurgisk Förening 1999-2001
Styrelsemedlem Norsk Förening för Estetisk Plastikkirurgi 2015-2017
Editorial board (norsk representant) Plastic surgery Hand Surgery Journal sedan 2014.
Medlem i International committee av American Society for Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS)
Medlem i Education committee av American Society for Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS)

Disclaimer: Resultatet efter en plastikkirurgi är individuell och varierar från patient till patient. Bilderna på denna sida är endast exempel - och garanterar inte resultatet efter en behandling.
Publisert med Visto CMS