.no

OSLO PLASTIC CHURGERY NU LANSERAR WIRE LIFT (FACE LIFT UTAN kirurgi).

Trådlyftning passar bra för dem som inte är kandidater för operation, för de som har små förändringar i ansiktet som de vill korrigera, för de som inte vill ha rekyltid (tid att återhämta sig efter operationen) och för dem med små återfall efter tidigare genomgått ansiktslyftning.


Vissa kvinnor och män får ett äldre utseende för snart, eller så vill de se lite yngre ut. Under åren blir du skrynklig och hängande hud på kinderna och halsen. Vissa får dubbla haka. Man måste komma ihåg att rökning, stress, exponering för solljus, måttlig till svår övervikt, överanvändning av alkohol och dålig kost är några av de faktorer som inte bara påskyndar åldrandet och ökar risken för komplikationer, men också minskar risken för ett kosmetiskt framgångsrikt resultat. Det är därför viktigt före trådlyftning att korrigera förhållandena så att resultaten blir optimala. 


Trådlyftning kan vara en bra lösning för dem som inte är kandidater för operation, för de som har små förändringar som de vill korrigera, för de som inte vill ha omvalstiden och för dem med små återfall efter tidigare ansiktslyftning. Fördelarna med trådlyft är att processen är snabb, billig, löv …

Klicka här för att läsa mer om proceduren: