Oslo Plastikkirurgi firar 20-årsjubileum – Hipp Hurra!

Tack så mycket till alla våra patienter, det är en ära och ett privilegium att få möjlighet att hjälpa dig. Det vill vi fira med våra gamla såväl som nya patienter!

Det firar vi med våra gamla såväl som nya patienter. Oslo Plastikkirurgi öppnade sina dörrar första gången 2002 med Dr. Kalaaji i spetsen. Kliniken flyttade till Inkognitogata i Frogner 2005.

Oslo Plastikkirurgi erbjuder högkvalitativa behandlingar och individuell behandling inom plastik- och estetisk kirurgi. Detta inkluderar bröstkirurgi, fet transplantation, korrigering av inverterade bröstvårtor (där vi har utvecklat en teknik som bevarar amningsfunktionen), näsplastik, BBL-rumpförstoring med eget fett, intimkirurgi, ansiktet och Mommy Makeover för att nämna några av våra behandlingar.

Vi håller oss ständigt à jour med utvecklingen inom området internationellt så att vi kan erbjuda nya rutiner på ett ansvarsfullt sätt.

Genom olika publikationer av professionella artiklar som vi har utvecklat har vi fått internationellt erkännande i form av frekventa inbjudningar till fakultetsmöten över hela världen för att dela våra erfarenheter. Vi har utvecklat nya metoder för bland annat fet transplantation till brösten, hybridbehandling, dvs kombinerad metod som fett och silikon tillsammans i brösten, BBL, näsa, intimkirurgi och Mommy Makeover. Detta har redan dykt upp i en bok om plastisk och estetisk regenerativ kirurgi och fet transplantation. Clinical Application and Operative Techniques, publicerad av Springer Nature, där vår överläkare, Dr. Amin Kalaaji, var chefredaktör för boken.  Dr Kalaaji har varit mycket i media med uttalanden om aktuella frågor.

Dr. Kalaaji var ordförande för norska föreningen för estetisk plastikkirurgi (NFEP) 2018–2020. Dessutom är Dr. Kalaaji en aktiv medlem i Swedish Society of Plastic Surgery (SPKF), Nordic Society of Plastic Surgery, International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS), American Society of Aesthetic Plastic Surgery, ASAPS och International Society of Plastic and Regenerative Surgery (ISPRES). Han har tidigare varit överläkare vid avdelningen för plastikkirurgi vid Telemarks centralsjukhus och sektionschef/tillförordnad avdelningschef för plastikkirurgi Ullevål, Oslo universitetssjukhus.

Dessa engagemang och positioner som Dr. Kalaaji deltar i är ett resultat av arbetet vid Oslo plastikkirurgi och är ett erkännande av klinikens verksamhet och innovation. Det innebär att vi alltid är uppdaterade på de senaste behandlingarna, patientsäkerheten och de kirurgiska teknikerna.

Några av de behandlingar som kliniken har noterat att utveckla är bröstförstoring med fett, hybridmetoden, inverterade bröstvårtor (egen teknik), BBL, näsplastik och intimkirurgi, fet transplantation särskilt i ansikte, bröst och kropp.

Vi har haft en strålande start på 2022 och vi har haft nöjet att välkomna både kända och nya patienter trots de restriktioner vi alla har stått inför. Nu ser vi fram emot spännande och aktiva år framöver.

I detta sammanhang kommer vi därför att presentera några av våra tidigare nyheter från starten av kliniken.

Stort tack till alla våra patienter och tidigare och nuvarande personal som varit med oss under denna resa och grattis till Oslo Plastikkirurgi på 20 år.

Läs mer om Dr. Kalaaji här