.no

SKA DU NER I VIKT ELLER BEHÅLLA DIN NUVARANDE?

Oslo plastikkirurgi kan nu erbjuda vägledning från en näringsläkare för dem som vill ha figurformning, bukplastikkirurgi eller annan plastikkirurgi som kräver viktminskning och / eller underhåll av önskad vikt. Detta gäller också före och efter fetmaoperationer, eftersom viktstabilisering är mycket viktigt både för att uppnå bästa kosmetiska resultat såväl som för att minska risken för komplikationer efter operation, som blodproppar, infektioner etc. Kliniken ser vikten av multidisciplinär uppföljning av högutbildade yrkesverksamma expertis för att säkerställa bästa möjliga resultat både före och efter din intervention. Näringsläkaren Karianne T. Rendal kan hjälpa dig med förberedelserna före operationen, samt vägleda dig om hur du kan uppnå varaktiga resultat och anpassa dig till ditt nya liv efter operationen.


Det första samrådet är nu kostnadsfritt, och om du önskar kan det göras i ditt hem om du bor i Oslo. För dig som bor långt borta finns det också möjlighet till samråd via internet eller telefon.
För mer information eller för att boka en tid, kontakta oss på info@osloplastikkirurgi.nokarianne@personligkosthold.no, 93612994 eller se www.personligkosthold.no.