SKYDDEN TILL VETENSKAPSYMPOSIUM Hålls ÅRSREDOVISNING I STOCKHOLM.

Oslo plastikkirurgi inbjöds till Beauty via Science symposium, som hålls årligen i Stockholm och organiseras av Akademiklinikken. Denna konferens har hållits sedan 2002 och samlar estetisk expertis från hela världen och utbyter kunskap och erfarenhet inom den senaste forskningen samt nya tekniker inom plastikkirurgi.


Konferensen hölls på Radisson Blu Waterfront Stocholm Hotel 05-08 juni 2019.
Vår kirurg höll 3 föreläsningar om följande ämnen:

1. Patientens livskvalitet före och efter nasal plastikkirurgi
Genom en anonym undersökning har han undersökt livskvaliteten före och efter de patienter som har genomgått näsoperation och därmed fått värdefull kunskap som han delade i föreläsningen.

2. Näsplast
-Denna debatt involverade flera välrenommerade kirurger som granskade och diskuterade de olika teknikerna som användes under sådan operation.
-Display av 3D-simulering till patienten om det förväntade resultatet, är denna marknadsföring eller ett verkligt värde för patienten och hur kan detta användas optimalt.
-Viktigheten av patientkommunikation innan en intervention.

3. Utmaningar och säkerhet för kombinerade estetiska procedurer:
Definition, fördelar, begränsningar, smärtlindring efter operation och snabb återhämtning.
En kombinerad procedur är en operation där flera områden drivs i samma session. Ett exempel på detta kan vara bröstkirurgi, bukplastikkirurgi och fettsugning under samma operation, en så kallad mamma-makeover. Inte alla kommer att vara bra kandidater för sådana insatser. Patienten måste först övervägas noggrant innan någon operation kan utföras.

ISPRES Member Forum

Tilbakeblikk fra høstens ISPRES Member Forum møte hvor vår overlege dr. Amin Kalaaji holdt foredrag som eneste faculty på emnet nye trender innen brystkirurgi. ISPRES

Les mer »

Hälsningar från Istanbul

Hälsningar från Istanbul där jag var inbjuden som fakultetsmedlem för ISAPS, även jag signerade min nyligen publicerade bok om plastisk och estetisk regenerativ kirurgi och

Les mer »