Ansikte, Ögon, Öron

Välj behandling för mer information:

Ansiktskirurgi omfattar alla kirurgiska ingrepp som kan utföras i ansiktet. Hos Oslo Plastikkirurgi har vi ett antal ingrepp som vi utför för våra kunder. Vissa kommer att göra förändringar i näsan, öronen eller andra delar av ansiktet.

När vi blir äldre får många människor överflödig hud i ansiktet. Det beror på biologiska förändringar och yttre faktorer som sol, föroreningar och rökning. Kroppen producerar mindre och mindre kollagen och elastin när vi åldras. Detta gör att huden blir mindre elastisk och rynkor kan uppstå.

Ingrepp och behandlingar i ansiktet är mycket populära för att ta bort ansiktsdrag som får dig att se äldre ut. Det kan vara allt från att strama upp ansiktet, till exempel ett ansiktslyft eller pannlyft. Behandling och ingrepp i ansiktet beror inte alltid på hög ålder, utan viljan att få sitt utseende fixat.

Kontaktformulär

Om du vill veta mer eller har frågor, använd kontaktformuläret så svarar vi dig så fort vi kan!

//

Dr. Amin Kalaaji

Ansvarig läkare är Dr. Amin Kalaaji, överläkare MD, specialist i plastikkirurgi och klinikchef vid Oslo Plastisk Kirurgi, och chef för Norsk Forening for Estetisk Plastisk Kirurgi (NFEP) 2018-2020.

Dr. Kalaaji har många befattningar och håller föreläsningar och utbildningar runt om i världen. Detta gynnar alla våra patienter eftersom han alltid är uppdaterad om de senaste och mest avancerade behandlingarna och kirurgiska teknikerna.

Patientsäkerhet, hög kvalitet och individuell behandling väger alltid tyngst hos Oslo plastikkirurgi.