.no

FETTTRANSPLANTATION / FETTINJEKTION TILLATT I FRANKRIKE

La SOFCPRE kommer att träffas med den nationella kongressen den 24 november 2011 och avbryta problemet med överföring av grå på signalnivån.


PREAMBULE
Tekniken för att överföra gråskala på den nivå du söker är en uppdatering av tekniken för att erkänna den stora effektiviteten. Pure pratiquée de façon överensstämmer med hjälp av vetenskapliga hjälpdata, eller till detta förverkligande och miljökirurgiskt, genom kirurgisk plastin eller genom specifikation för kirurgisk form för denna teknik. La pratique de cette-teknik och dehors du cadre kirurgisk précédemment défini est considérée comme dangereuse pour les patientses.
Resurserna för debatterna och travaux-vetenskaperna plus klinikernas rekommendationer och funktioner är:

recommandation

1 °) Rekonstruktioner till total mastektomi, tekniken och övervägandena för ett valfritt kirurgiskt alternativ för att förbättra vävnadens kvalitet och deltagare i rekonstruktion av volym. Utan återkommande mastektomi eller raserianfall gör kirurgerna en verklig klinikundersökning innan de undersöker ojämnheterna i cellulär souskutan vävnad eller de kutana knutarna. Oavkryssad av utväxt av bröstkorg från thorax och utåt krav på interventionsinsatser för att eliminera lesionens utveckling. Och det här är den döda, un-mikrobiopsiska förutsägbara sera réalisée. Den skonsamma, magen-magen handlingen i termer av volymen på ett avstånd av överföringar från mässan till objektet för studien av mikrochip avec mikrobiopsi av mindre död.
Dans till hans handledare, det nuvarande beslutsverktyget som använder denna teknik och undersöker det tvärvetenskapliga teamet med försäkringar om uppföljning och säkerhet.

2 °) Dans av rekonstruktionens mammary delvis till patientens behandling av tumörektomi, avdelning av det spontana viktiga av det återkommande lokuset, en diagnostisk klinik plus difficil för eventuellt återkommande locus, tekniken som används för att tillhandahålla återhämtningstjänster. :
Endera av våra insikter handlar om tre och tre månader i övervakningskliniken och röntgen, jämfört med team av tvärvetenskapliga tränare i behandlingen av cancer som är en röntgenföljare.

3 °) Dans av förstärkning av bröstkörtlar för missbildningar av medfödd eller visuellt estetisk sans patologi cancerform, denna teknik och övervägande av en alternativ kirurgisk dans med möjlig risk för sammanfall av cancer i sen (femme de moins de 35 ans sans antécédent personal ou familial de cancer du sein). En radiologisk preoperativ (ekografi och mammografi) realiseras av en radiolog som ansvarar för det nödvändiga, så normala (ACR1 eller ACR2), det ovärderliga som är oundgängligt för att förverkliga denna intervention.

SoFCPRE rekommenderar att patienten engagerar sig i rättvisande förverkligande av bilderna av hänvisningen och efter intervention, om möjligt med hjälp av röntgen, med paus för återstående medicinsk övervakning.

SoFCPRE föreslår att informera om situationen för informationskorrespondenter, liksom den nationella informationsinformationen från de fyra parterna till sex medlemmar.