English Norwegian Swedish
Behandlingar
Nyheter
A FRESH CADAVER DISSECTION AND LECTURE COURSE Dr. Kalaaji deltok som International Faculty og foredragsholder på Facial Aesthetic/Oculoplastic surgery and R... Läs mer ICOPLAST er en sammenslutning av plastikkirurger verden over. Oslo Plastikkirurgis overlege dr. Kalaaji har mottatt den prestisjefulle utnevnelsen.... Läs mer
HISTORIA

Plastikkirurgi är en teknik som har använts i flera tusen år och fick sin popularitet som ett eget specialområde, och sin nuvarande form, under det senaste århundrandet. Behovet för rekonstruktion, och därmed ett fint kosmetiskt utseende, ökade efter andra världkriget och efterfrågan blev större än vad den tidigare hade varit. Kosmetiska ingrepp har under de sista åren blivit mer populärt och accepterat, och inte minst ekonomiskt överkomligt för de flesta.

Läs mer

BRÖST

 • Bröstförstoring med implantat (augmentation)
  Bröstförstoring med implantat (augmentation) Vissa kvinnor har underutvecklad bröstvävnad. Andra har liten eller hängig bröstvävnad efter graviditet. Detta kan innebära att man känner sig socialt och utseendemässigt utsatt och ha negativ effekt på självförtroendet.
 • Bröstförstoring med eget fett
  Bröstförstoring med eget fett Oslo Plastikkirurgi har utfört bröstförstoring med eget fett sedan oktober 2008 på mer än 105 kvinnor. Vi etablerade det här erbjudandet som ett bra alternativ till bröstförstoring med silikoninlägg.
 • Borttagning av protes med kapsel/byte av protes
  Borttagning av protes med kapsel/byte av protes Efter inlägg av bröstproteser drabbas en del kvinnor av asymmetri, felplacering av protesen, eller uppkomst av hård kapsel (hinna) runt protesen. Med tiden kan kapslarna bli hårda och ömma. En del får också silikonläckage i form av knutar.
 • Bröstlyft (Mastopexi)
  Bröstlyft (Mastopexi) Förlust av hudens elasticitet, tillsammans med andra faktorer som gravitationen, viktminskning, graviditet och amning påverkar formen och fastheten hos dina bröst.
 • Bröstlyft kombinerat med bröstimplantat
  Bröstlyft kombinerat med bröstimplantat Vissa kvinnor med hängande, små eller stora bröst kan uppleva att de behöver föryngra utseendet hos brösten genom att genomgå bröstlyft kombinerat med silikonimplantat.
 • Inverterade bröstvårtor
  Inverterade bröstvårtor Inverterade och missformade bröstvårtor är ärftligt. Inverterade bröstvårtor kan försvåra vid amning och förvärras med tiden. Det kan också vara en orsak till ångest i sociala och intima situationer.
 • Bröstförminskning
  Bröstförminskning Att ha stora bröst kan vara ett rejält besvär för kvinnor. Även alldagliga saker, som att hitta passande kläder kan vara svårt och till och med genant.
 • Förminskning av vårtgårdar
  Förminskning av vårtgårdar Stora och breda vårtgårdar är normalt förekommande hos stora bröst, men det kan även gå i arv och finnas hos normalstora bröst.
 • Gynekomasti (förstorade mansbröst)
  Gynekomasti (förstorade mansbröst) Vissa män utvecklar förstorade bröst. Här är det viktigt att se till möjliga bakomliggande faktorer. Hormonella störningar och intag av anabola steroider kan ha stor inverkan på mäns bröst och leda till att de växer oönskat mycket.
Disclaimer: Resultatet efter en plastikkirurgi är individuell och varierar från patient till patient. Bilderna på denna sida är endast exempel - och garanterar inte resultatet efter en behandling.
Publisert med Visto CMS